Advertisement

Ηρακλειο Φωτια / Κρήτη | Παρανάλωμα του πυρός αυτοκίνητο τη νύχτα | Zarpanews : Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες.

Ηρακλειο Φωτια / Κρήτη | Παρανάλωμα του πυρός αυτοκίνητο τη νύχτα | Zarpanews : Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες.. 112 για τους κατοίκους σε αχαρνές, λυκόβρυση, κάτω κηφισιά και μεταμόρφωση αττικής. Οι ένοικοί του πρόλαβαν να το εγκαταλείψουν, ενώ ένας 78χρονος άνδρας μεταφέρθηκε. Ηρακλειο αγιοσ νικολαοσ ιεραπετρα σητεια μοιρεσ νεαπολισ τυμπακι αρκαλοχωρι ρεθυμνο χανια. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία για τη φωτιά που ξέσπασε, αργά το απόγευμα σε τζάκι σπιτιού στις μεσαμπελιές στο ηράκλειο. Τα άλογα τρέχουν στην πλατεία.

Η φωτιά που ξέσπασε σε κουζίνα, στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου, σε διώροφο κτίριο στην περιοχή των καμινίων στο ηράκλειο, σήμανε. Συγκεκριμένα, η φωτιά εκδηλώθηκε στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου και πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή γεράκι του δήμου μινώα πεδιάδος στο ηράκλειο. Τα άλογα τρέχουν στην πλατεία. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε ξυλουργείο, σύμφωνα με το cretalive.gr.

Ηράκλειο: Τυλίχθηκαν στις φλόγες φορτηγά - Έρευνες για ...
Ηράκλειο: Τυλίχθηκαν στις φλόγες φορτηγά - Έρευνες για ... from images32.inewsgr.com
Εικόνες ηράκλειο μέτρο σπάνιες φωτογραφίες κρήτη ιστορία. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Συγκεκριμένα, η φωτιά εκδηλώθηκε στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου και πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις. Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και πήρε μέσα σε λίγες ώρες μεγάλη έκταση. Σοκ στο ηρακλειο 11χρονη εγινε μητερα. Με μεγάλη καθυστέρηση φτάνουν τα καναντέρ από την σκύρο. Πού σημειώνονται διακοπές στην υδροδότηση. Το ένα σπίτι σε ένα ισόγειο διαμέρισμα.

Πού σημειώνονται διακοπές στην υδροδότηση.

Σοκ στο ηρακλειο 11χρονη εγινε μητερα. Το ένα σπίτι σε ένα ισόγειο διαμέρισμα. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Φωτιά σε σκουπίδια κινητοποίησε την πυροσβεστική. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με πέντε. Συγκεκριμένα, η φωτιά εκδηλώθηκε στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου και πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις. Η σιδηροδρομική γραμμή από τον κούλε του λιμένος ηρακλείου κρήτης. Δραματικές στιγμές βιώνουν οι κάτοικοι της βαρυμπόμπης με τη φωτιά που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι. Φωτιά ξέσπασε λιγο πριν τις 8 το βράδυ σε εγκαταλελειμένο κτίριο στην αγία τριάδα στο κέντρο του ηρακλείου. Φωτιά ξέσπασε σε δυο διαμερίσματα χθες στις φλόγες, μέσα σε λίγες ώρες, στο ηράκλειο της κρήτης. Πού σημειώνονται διακοπές στην υδροδότηση. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε ξυλουργείο, σύμφωνα με το cretalive.gr.

Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Σύμφωνα με το ekriti.gr τα ξερά χόρτα, προκάλεσαν. Στο πόδι βρέθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία ηρακλείου όταν το απόγευμα της δευτέρας ξέσπασε φωτιά σε απορρίματα στην ε.ο. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με πέντε. Με μεγάλη καθυστέρηση φτάνουν τα καναντέρ από την σκύρο.

Ηράκλειο: Φωτιά στη Ροδιά - Μάχη με φλόγες και ανέμους
Ηράκλειο: Φωτιά στη Ροδιά - Μάχη με φλόγες και ανέμους from www.newsit.gr
Άνθρωποι κινδύνευσαν, περιουσίες έγιναν στάχτη, ενώ πολλές περιοχές εκκενώθηκαν. Στο σημείο έφτασαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής. Η φωτιά που ξέσπασε σε κουζίνα, στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου, σε διώροφο κτίριο στην περιοχή των καμινίων στο ηράκλειο, σήμανε. «παραχώρηση της χερσαίας ζώνης του λιμένα στο δήμο ηρακλείου» ηρακλειο. Με μεγάλη καθυστέρηση φτάνουν τα καναντέρ από την σκύρο. Σύμφωνα με το ekriti.gr τα ξερά χόρτα, προκάλεσαν. Η φωτιά προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημιές στο διαμέρισμα, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική, διέμενε μία ηλικιωμένη, την οποία απομάκρυναν γείτονες πριν φτάσουν οι. Φωτιά σε σκουπίδια κινητοποίησε την πυροσβεστική.

Οι ένοικοί του πρόλαβαν να το εγκαταλείψουν, ενώ ένας 78χρονος άνδρας μεταφέρθηκε.

Μια μεγάλη φωτιά έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημιου, στην περιοχή της λεωφόρου κνωσού Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή γεράκι του δήμου μινώα πεδιάδος στο ηράκλειο. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Συγκεκριμένα, η φωτιά εκδηλώθηκε στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου και πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία στο ηράκλειο. Σύμφωνα με το ekriti.gr τα ξερά χόρτα, προκάλεσαν. Καταγγέλλει πως τον ξυλοκόπησαν και του «άρπαξαν» 300 ευρώ. «παραχώρηση της χερσαίας ζώνης του λιμένα στο δήμο ηρακλείου» ηρακλειο. Φωτιά έχει ξεσπάσει, στην περιοχή του γαζίου, στο ηράκλειο κρήτης. Συναγερμός σήμανε δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα, στην πυροσβεστική υπηρεσία από φωτιά που ξέσπασε σε σπίτι στους βώρους. Άνθρωποι κινδύνευσαν, περιουσίες έγιναν στάχτη, ενώ πολλές περιοχές εκκενώθηκαν. Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και πήρε μέσα σε λίγες ώρες μεγάλη έκταση. Εικόνες ηράκλειο μέτρο σπάνιες φωτογραφίες κρήτη ιστορία.

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (09.06.2021) σε οικόπεδο χώρο στα καμίνια ηρακλείου, σε απόσταση αναπνοής από σπίτια και επιχειρήσεις. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Στο πόδι βρέθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία ηρακλείου όταν το απόγευμα της δευτέρας ξέσπασε φωτιά σε απορρίματα στην ε.ο. Σοκ στο ηρακλειο 11χρονη εγινε μητερα. Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες.

Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για φωτιά στο κέντρο του ...
Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για φωτιά στο κέντρο του ... from www.politikakritis.gr
112 για τους κατοίκους σε αχαρνές, λυκόβρυση, κάτω κηφισιά και μεταμόρφωση αττικής. Το ένα σπίτι σε ένα ισόγειο διαμέρισμα. Άνθρωποι κινδύνευσαν, περιουσίες έγιναν στάχτη, ενώ πολλές περιοχές εκκενώθηκαν. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε ξυλουργείο, σύμφωνα με το cretalive.gr. Ηρακλειο αγιοσ νικολαοσ ιεραπετρα σητεια μοιρεσ νεαπολισ τυμπακι αρκαλοχωρι ρεθυμνο χανια. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (09.06.2021) σε οικόπεδο χώρο στα καμίνια ηρακλείου, σε απόσταση αναπνοής από σπίτια και επιχειρήσεις. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες.

Η σιδηροδρομική γραμμή από τον κούλε του λιμένος ηρακλείου κρήτης.

Η σιδηροδρομική γραμμή από τον κούλε του λιμένος ηρακλείου κρήτης. Σύμφωνα με το ekriti.gr τα ξερά χόρτα, προκάλεσαν. Φωτιά ξέσπασε σε δυο διαμερίσματα χθες στις φλόγες, μέσα σε λίγες ώρες, στο ηράκλειο της κρήτης. Μια μεγάλη φωτιά έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημιου, στην περιοχή της λεωφόρου κνωσού Φωτιά ξέσπασε λιγο πριν τις 8 το βράδυ σε εγκαταλελειμένο κτίριο στην αγία τριάδα στο κέντρο του ηρακλείου. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Ηρακλειο αγιοσ νικολαοσ ιεραπετρα σητεια μοιρεσ νεαπολισ τυμπακι αρκαλοχωρι ρεθυμνο χανια. «παραχώρηση της χερσαίας ζώνης του λιμένα στο δήμο ηρακλείου» ηρακλειο. Πού σημειώνονται διακοπές στην υδροδότηση. Η φωτιά που ξέσπασε σε κουζίνα, στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου, σε διώροφο κτίριο στην περιοχή των καμινίων στο ηράκλειο, σήμανε. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία στο ηράκλειο. 112 για τους κατοίκους σε αχαρνές, λυκόβρυση, κάτω κηφισιά και μεταμόρφωση αττικής. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με πέντε.

Posting Komentar

0 Komentar